Fitness Accelerator

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 6 εβδομάδων που σε βοηθάει να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις τη δουλειά σου online.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες fitness trainers.

Ξεκινώντας την καριέρα σου έχεις προσπαθήσει πολλές φορές να κάνεις «το σωστό» για να αποκτήσεις νέους πελάτες αλλά δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Ως personal trainer ή coach αναζητώντας νέους πελάτες online, είναι πολύ πιθανό ότι…

😓📹  Ξοδεύεις πολύ χρόνο δημιουργώντας videos και περιεχόμενο στο Instagram, ελπίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα σε προσεγγίσουν πελάτες 

⚙️👨‍💻 Έχεις προσπαθήσει να φτιάξεις το website σου ή κάποιο άλλο online προφίλ αλλά δε γνωρίζεις πως γίνεται 

📉💸 Αναρωτιέσαι πως να φτιάξεις διαφημίσεις σε Facebook και Instagram και σε αγχώνει αν τα χρήματα που επενδύεις θα φέρουν αποτέλεσμα

Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

Introducing

Το Πρόγραμμα Fitness Accelerator

Μάθε βήμα-βήμα πως να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις την εικόνα σου online!

Τι ακριβώς είναι το Fitness Accelerator;

Το πρόγραμμα Fitness Accelerator είναι ένα online μάθημα 6 εβδομάδων το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις  από 5 έως 10+ νέους πελάτες το μήνα χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες στρατηγικές που έχουν φέρει αποτελέσματα!

Σε ποιούς απευθύνεται το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα είναι για εσένα αν…

01.

επιθυμείς να φτιάξεις την online εικόνα σου εύκολα και αποτελεσματικά

02.

σε ενδιαφέρει να κάνεις περισσότερο αυτό που αγαπάς και όχι να ανησυχείς για το πως θα βρεις νέους πελάτες

03.

δοκιμάζεις συνεχώς λίγο από τα πάντα και τελικά δεν λειτουργεί τίποτα

04.

είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις τη δουλειά σου με σωστό τρόπο και να κάνεις το πάθος σου full-time εργασία

05.

είσαι πλέον έτοιμος να μάθεις και να εφαρμόσεις στρατηγικές που θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς όμως να θυσιάσεις τις καθημερινές σου συνήθειες

Αποδεδειγμένα και Δοκιμασμένα Αποτελέσματα

Σκοπός μας δεν είναι να μάθεις πως θα κερδίζεις followers στο Instagram, ούτε πως θα αποκτήσεις περισσότερα likes.
Θα αποκτήσεις γνώσεις με ουσιαστική αξία: πως να αποκτήσεις πελάτες και μεγαλύτερο εισόδημα

Ένας Personal Trainer κατάφερε να αποκτήσει 30 ενδιαφερόμενους σε 2 μήνες με κόστος μόλις 100€!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι 30 άτομα επικοινώνησαν μαζί του για να κλείσουν ραντεβού. Από αυτά τα 30 άτομα κατάφερε να αποκτήσει 5 νέους πελάτες.

Δαπανώντας ένα μεγαλύτερο ποσό, με τη βοήθειά μας, ένας μαθητής κατάφερε να αποκτήσει 217 ενδιαφερόμενους σε 1 μήνα!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι 217 άτομα ενδιαφέρθηκαν για τις υπηρεσίες του και έκλεισαν ραντεβού γνωριμίας μαζί του. Από αυτά τα 217 άτομα, το 20% (44 άτομα) πραγματοποίησαν μια πρώτη γνωριμία μαζί του (μέσω Skype) και από αυτούς, το 35% (15 άτομα) έγιναν πελάτες. Κατάφερε δηλαδή να αποκτήσει 15 νέους πελάτες σε 1 μήνα επενδύοντας €1.200.

0
Active students
$ 0 M
Revenue earned by students
0
Millionaire students

4.9 Stars from 3,730 customer reviews
22% of reviews include the word “love”

Παρακολούθησα το πρόγραμμα και ήταν πραγματικά πολύ λεπτομερές και εύκολο στην παρακολούθηση. Παρόλο που στο κομμάτι του digital είχα ελάχιστες γνώσεις πριν τα μαθηματα, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην κατανόηση των τεχνικών γνώσεων. Με βοηθησε πολύ στην προώθηση της προσωπικής μου εικόνας ως Personal Trainer αλλα και στην απόκτηση νέων πελατών. Η καλυτερη επένδυση που έκανα για την εργασία μου!
Θοδωρής Ελευθ.
Είμαι χρόνια στο χώρο του fitness και του Personal Training και παρόλο που είχα πελάτες ήθελα να εξελίξω την παρουσία μου στο digital κομμάτι. Παρουσιάζοντας τη δουλειά μου στα Social Media και κατασκευάζοντας τα προσωπικό μου site δημιούργησα ενα πιο επαγγελματικό και αξιοπιστο προφίλ. Απέκτησα γνώσεις προώθησης της δουλειάς μου αυξάνοντας παράλληλα το πελατολογιό μου χωρις να θυσιάσω χρόνο από τις προπονήσεις μου.
Ερωφίλη Καρ.

Σε τι διαφέρουμε;

Έχουμε 7+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Online Fitness

Έχοντας αποκτήσει hands-on εμπειρία σε συνεργασία με μεγάλα γυμναστήρια και σχολές γυμναστικής σε όλη την Ελλάδα, έχουμε πλέον κατανοήσει τον τρόπο που συμπεριφέρεται ένας πελάτης γυμναστηρίου ή ενός personal trainer προτού γίνει μέλος.
Δημιουργήσαμε αυτό το μάθημα διότι είδαμε ένα κενό στην αγορά, επαγγελματίες στο χώρο του fitness που πρέπει να μάθουν απλά βήματα για την απόκτηση νέων πελατών.

Σου παρέχουμε ΟΛΑ τα εργαλεία και την τεχνική γνώση που χρειάζεσαι για να χτίσεις την επιχείρησή σου online

Το agency μας έχει δημιουργήσει αρκετά websites τα οποία δε χρησίμευσαν μόνο για μια online παρουσία αλλά έφεραν πραγματικά αποτελέσματα την τελευταία δεκαετία. Εφ’όσον θέλουμε να μάθετε τα τεχνικά μέρη όσο το δυνατόν πιο εύκολα, σας παρέχουμε με ήδη έτοιμα εργαλεία και μεθόδους, έτσι ώστε να μην ψάχνετε από το 0.

Ανεξάρτητα από το που είσαι, έχεις 24ωρη πρόσβαση στο μάθημα με ένα μόνο κλικ

Θέλουμε να κάνουμε το μάθημα όσο πιο εύκολο και άνετο γίνεται. Για το λόγο αυτό, φτιάξαμε μια e-learning πλατφόρμα στην οποία έχεις πρόσβαση από παντού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία συσκευή με πρόσβαση στο internet!

Η σκληρή δουλειά για να φέρεις πωλήσεις έχει γίνει και σου τη διδάσκουμε

Ο δρόμος προς την επιτυχία έχει σχεδιαστεί ώστε να ξεκινήσεις και να αυξήσεις το πελατολόγιο σου γρήγορα. Σου διδάσκουμε βήμα-βήμα στρατηγικές τις οποίες δοκιμάσαμε σε συνεργασία με επαγγελματίες στο χώρο της άθλησης.

Το Πρόγραμμα

Σε μόλις 6 εβδομάδες, σε βοηθάμε να ξεκινήσεις και να αναπτύξεις τη δουλειά και τις απολαβές σου.
Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες Personal και Fitness trainers.

Προετοίμασε το πλάνο σου. Ξεκινάμε αναλύοντας την τωρινή σου κατάσταση και χτίζουμε το σωστό τρόπο λειτουργίας για να προχωρήσουμε μεθοδικά και με σιγουριά.

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Κάνουμε εκτίμηση της τωρινής σου κατάστασης
 2. Καθορίζουμε την ειδικότητα και το κοινό σου
 3. Αξιολογούμε το πως τοποθετείσαι στην αγορά
 4. Χτίζουμε το brand και την ταυτότητά σου
 5. Ο τρόπος που επικοινωνείς με το κοινό σου

Τώρα που έχουμε τελειώσει με τα βασικά, περνάμε στα πιο ενδιαφέροντα και πρακτικά θέματα. Ένα σημαντικό συστατικό για μια επιτυχημένη online επιχείρηση ενός fitness trainer, είναι να έχεις ένα απλό και ελκυστικό website που μπορεί να σου παράγει εισόδημα. Με αρκετή εμπειρία στη δημιουργία επιτυχημένων websites, θα σου δείξουμε πως δεν χρειάζετε να αγχωθείς για τη δημιουργία ή ακόμη και τη συντήρηση του δικού σου.

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Εξηγούμε τη δύναμη ενός  Landing Page και πως ένα μονοσέλιδο website φέρνει αποτέλεσμα σε επαγγελματίες trainers παγκοσμίως
 2. Επίλεξε ένα από τα δοκιμασμένα websites που σου έχουμε ετοιμάσει για να οδηγήσεις το κοινό σου εκεί και να αποκτήσεις νέους πελάτες
 3. Ξέρουμε πόσο χρόνο και ενέργεια μπορεί να χαλάσεις για να φτιάξεις ένα website από το 0. Μάθε πως θα αποκτήσεις και θα στήσεις το δικό σου σε λιγότερο από 2-3 ημέρες με το ελάχιστο δυνατό κόστος. 
 4. Μάθε πως θα φτιάξεις και θα οργανώσεις τα κείμενα και τις φωτογραφίες σου στο website σου και όχι μόνο.

Μόλις έχεις ολοκληρώσει την κατασκευή ενός τέλειου και λειτουργικού website, και τώρα;
Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις πως θα προσεγγίσεις τον ιδανικό πελάτη για σένα, δημιουργώντας άψογο περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Πως θα “μαγνητίσεις” το ενδιαφέρον του κόσμου που απευθύνεσαι γράφοντας το τέλειο κείμενο
 2. Η τέχνη του να γράφεις επαγγελματικά κείμενα που “πουλάνε”
 3. Τρόποι και τεχνικές για να φτιάξεις γραφιστικά, εικόνες και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου χρησιμοποιώντας απλά apps

Είμαστε στα μισά και κάπου εδώ ξεκινάς να θέτεις σε λειτουργία ότι έχεις χτίσει μέχρι στιγμής. Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις τις τεχνικές διαφήμισης που πάντα ήθελες να γνωρίζεις. Δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό “boost post” στα Social Media. Μάθε πως να χτίσεις εξ’αρχής μια πολύ συγκεκριμήνη στρατηγική διαφήμισης στο Facebook & Instagram για να αυξάνοντας τους πελάτες σου (και όχι τα likes!). Ο χαμένος χρόνος και χρήμα αποτελεί παρελθόν!

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Γιατί οι παραδοσιακές στρατηγικές σε Social Media δεν αρκούν και γιατί οι followers δε σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ
 2. Δημιούργησε τις δικές σου διαφημίσεις σε Facebook & Instagram: δείχνουμε μια απλή διαδικασία βήμα-βήμα ώστε να νιώσεις άνετα και σε απόλυτη οργάνωση
 3. Που θα εντοπίσεις το κοινό σου και πως θα τους κάνεις να μπουν στο website σου
 4. Και τώρα, το πιο ενδιαφέρον μέρος του μαθήματος: η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για την οποία δε θα διαβάσεις ή θα ακούσεις πουθενά

Ενεργοποίησες τις διαφημίσεις και βλέπεις κόσμο να μπαίνει στο website σου και να σου στέλνει μηνύματα, και τώρα;
Σε αυτό το κεφάλαιο θα μάθεις πως να “κλείσεις” τον πρώτο σου πελάτη. Αναλύουμε τις μεθόδους συμπεριφοράς και επικοινωνίας με αγνώστους ώστε να τους μετατρέψουμε σε πελάτες.

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Πως θα συγκεντρώσεις και θα οργανώσεις τους ενδιαφερόμενους (πιθανοί πελάτες)
 2. Πως θα μετατρέψεις κοινό που δε σε γνωρίζει σε πελάτες
 3. Τι θα κάνεις μόλις κλείσεις τον πρώτο σου πελάτη

Τώρα που το πελατολόγιό σου συνεχίζει και αναπτύσσεται, πως προχωράς;
Σε αυτό το bonus κεφάλαιο, θα γνωρίσεις έναν καλεσμένο μας ο οποίος εξηγεί και μοιράζεται μαζί σου tips & συμβουλές για το πως μεγάλωσε έξυπνα και μεθοδικά το προφίλ του στο Instagram και πιο σημαντικά πως το αξιοποίησε για να αποκτήσει νέους πελάτες! Επίσης θα δούμε ποια είναι τα επόμενα βήματά σου και το πως θα αναπτύξεις την επιχείρησή σου για ακόμη μεγαλύτερο εισόδημα!

Πιο συγκεκριμένα:

 1. Πως να μεγαλώσεις οργανικά και δωρεάν το Instagram προφίλ σου, μάθημα από τον Special Guest μας
 2. Πως θα πας στο επόμενο βήμα για μεγαλύτερο εισόδημα

Δεν αποκτάς απλά πρόσβαση σε ένα μάθημα...

Μπαίνεις σε ένα δίκτυο επαγγελματιών που σε βοηθάει να πετύχεις!

Καθοδήγηση από ειδικούς

Όσο σωστά δομημένο κι αν είναι το μάθημα, σίγουρα θα έχεις απορίες. Μπορείς να παρακολουθείς LIVE εβδομαδιαία Meetings όπου απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις καθοδηγώντας όλους τους μαθητές.

Καθημερινή Υποστήριξη

Είμαστε εδώ για να σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι, από το να αποκτήσεις τον πρώτο σου πελάτη μέχρι το να πας την επιχείρησή σου στο επόμενο level.

Πρόσβαση σε Fitness Κοινότητα

Αποκτάς, επίσης, πρόσβαση στο κλειστό Facebook Group μας συμμετέχοντας σε μια ενεργή κοινότητα αποτελούμενη από επαγγελματίες του χώρου σε όλο τον κόσμο. Δημιούργησε συνεργασίες, ρώτα, μοιράσου και πέτυχε περισσότερα, μαζί μας!

Τι περιλαμβάνει το μάθημα

Ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις.

Fitness Accelerator™

Level 1

Για αρχάριους

Ο Στόχος

Απόκτηση πελατών

Διάρκεια Μαθήματος

6 Εβδομάδες

Μορφή Μαθήματος

Online Videos

Product Name

Sub Heading
$ 39
99
Monthly
 • Primis necessitatibus
 • Vis in, quo ei habeo tollit
 • Prodesset, atissimi vel
Popular

Fitness Accelerator

599
 • Πρόσβαση σε 50+ videos
 • Δια βίου πρόσβαση
 • Στρατηγικές και Blueprints
 • Συνεχής Υποστήριξη 24/7

Product Name

Sub Heading
$ 39
99
Monthly
 • Primis necessitatibus
 • Vis in, quo ei habeo tollit
 • Prodesset, atissimi vel

Το μάθημα είναι για σένα αν:

Είσαι δραστήριος στα Social Media ωστόσο δεν μπορείς να προσελκύσεις νέους πελάτες και δεν ξέρεις γιατι.

Αγχώνεσαι και δεν έχεις ιδέα που και πως να ξεκινήσεις να φτιαχνεις την online παρουσία σου.

Δυσκολεύεσαι στο να εντοπίσεις τι σε διαφοροποιεί ανάμεσα σε μια λαοθάλασσα από άλλους personal/fitness trainers.

Αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα όπως το πως να φτιάξεις ένα website ή ένα online προφίλ.

Επενδύεις χρόνο και χρήμα χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δεν προσελκύεις νέους πελάτες.

Εισηγητής και Υπεύθυνος Μαθήματος

Ονομάζομαι Ανδρέας και ασχολούμαι με το digital marketing. 

Τα τελευταία 7 χρόνια βοηθάω εταιρείες να αναπτυχθούν online και να αποκτήσουν νέους πελάτες με μεθοδικότητα και σωστή στρατηγική.

Έχω υποστηρίξει και βοηθήσει σχολές γυμναστικής και γυμναστήρια να αυξήσουν το traffic στο website τους έως και 3000% αλλά και να μεγαλώσουν το πελατολόγιό τους έως και 12 φορές παραπάνω!

Διατηρώ ένα Marketing Agency και μια ομάδα, όπου χρησιμοποιώντας απλές αλλά αποτελεσματικές μεθόδους digital marketing καταφέραμε να αυξήσουμε τα νούμερα των πωλήσεων σε πελάτες μας απ’όλο τον κόσμο.

Αυτό που πραγματικά επιθυμώ είναι να συμβουλεύσω γυμναστήρια και επαγγελματίες trainers για το πως θα αξιοποιήσουν σωστά την τεχνολογία και το marketing.

Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία ή τεχνική κατάρτιση.

Αν είσαι motivated να πετύχεις και να φέρεις αλλαγή στα αποτελέσματα που βλέπεις, χρησιμοποιώντας απλές συμβουλές και μεθόδους, είμαι σίγουρος πως μπορείς να μάθεις και πως να αποκτήσεις πελάτες online.

Διατίθεσαι να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να πετύχεις;

Σκοπός του προγράμματος είναι να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστείς για να χτίσεις το business σου με γερά θεμέλια.
Η επιτυχία όμως εξαρτάται από εσένα!

Και όλη η σκληρή δουλειά;

Έχει γίνει για εσένα…

‘Ετσι ώστε να συγκεντρωθείς μόνο στην απόκτηση νέων πελατών.

We teach the full stack

Most courses teach a specific skill like sales or marketing, this creates clueless entrepreneurs who don’t understand the whole.To succeed in business you need to learn the “full stack” — five interconnected layers of consciousness built ontop of each other

Consulting Accelerator™

How to start a wildly profitable 6-figure business from scratch, regardless of your previous knowledge or experience.

Consulting Accelerator™

How to start a wildly profitable 6-figure business from scratch, regardless of your previous knowledge or experience.

Consulting Accelerator™

How to start a wildly profitable 6-figure business from scratch, regardless of your previous knowledge or experience.

You're in good company

Thousands of people around the world have used Consulting.com to start their own
business, improve their knowledge, grow their existing business and change their life.

AccountingTax.com

Andrew & Amanda Argue
$17k /month to $1m /month in two years

AccountingTax.com

Andrew & Amanda Argue
$17k /month to $1m /month in two years

AccountingTax.com

Andrew & Amanda Argue
$17k /month to $1m /month in two years

Έτοιμος να ξεκινήσεις;